REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus)
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 3 valgomieji šaukštai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
    Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val. Atšilus orams galima kepti ir lauke - grilyje.
    Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.

Autorius: Ginta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek petražolių
  • 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus)
  • 1 kilogramas kiaulės nugarinės
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 3 valgomieji šaukštai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
    Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val. Atšilus orams galima kepti ir lauke - grilyje.
    Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.

Autorius: Ginta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų