Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus)
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 3 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val. Atšilus orams galima kepti ir lauke - grilyje.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek petražolių
- 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus)
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 3 valgomieji šaukštai garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val. Atšilus orams galima kepti ir lauke - grilyje.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą