• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištiena ((kepenėlės))
  • 500 gramų jautienos ((kepenėles))
  • 30 gramų sviesto
  • 4 vienetai kiaušinių (virta)
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai morkų
  • 3 galvos svogūnų
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištiena ((kepenėlės))
  • 500 gramų jautienos ((kepenėles))
  • 30 gramų sviesto
  • 4 vienetai kiaušinių (virta)
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai morkų
  • 3 galvos svogūnų
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 7

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkuojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname ant nedidelio kiekio aliejaus. Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Dedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį).

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų