Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 5 vienetai obuolių
- 2 vienetai svogūnų
- 8 vienetai jautienos kepenų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 750 mililitrų sidro (obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautas kepenis užpilti pienu ir palaikyti šaldytuve per naktį.
Kitą dieną kepenis vėl nuplauti, nuimti plėveles ir supjaustyti gabalais.
Obuolius supjaustyti stambiai.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir apkepti jame kepenis, sudėti svogūnus, obuolius, išmaišyti ir užpilti sidru.
Sumažinti ugnį, uždengti ir troškinti, kol kepenys bus gatavos.
Prieš troškinimo pabaigą pasūdyti ir apibarstyti pipirais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 5 vienetai obuolių
- 2 vienetai svogūnų
- 8 vienetai jautienos kepenų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 750 mililitrų sidro (obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautas kepenis užpilti pienu ir palaikyti šaldytuve per naktį.
Kitą dieną kepenis vėl nuplauti, nuimti plėveles ir supjaustyti gabalais.
Obuolius supjaustyti stambiai.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir apkepti jame kepenis, sudėti svogūnus, obuolius, išmaišyti ir užpilti sidru.
Sumažinti ugnį, uždengti ir troškinti, kol kepenys bus gatavos.
Prieš troškinimo pabaigą pasūdyti ir apibarstyti pipirais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą