REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 170 gramų cukraus
  • šiek tiek vyšnių (tiršta uogienė)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 140 gramų sviesto (minkštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mikseriu gerai išplakti sviestą ir cukrų iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išplakti. Dėti vanilinį cukrų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska, viską gerai išmaišyti. Į keksiukų formeles dėti po šaukštą tešlos, padaryti duobutes, į jas įdėti vyšnių uogienės ir vėl uždėti tešlos (paslėpti vyšnias).
    Kepti 190-180 laipsnių temperatūroje, 20-25 minutes.
    Skanaus.

Autorius: Audra

INGREDIENTAI:

  • 170 gramų cukraus
  • šiek tiek vyšnių (tiršta uogienė)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 140 gramų sviesto (minkštas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mikseriu gerai išplakti sviestą ir cukrų iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išplakti. Dėti vanilinį cukrų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska, viską gerai išmaišyti. Į keksiukų formeles dėti po šaukštą tešlos, padaryti duobutes, į jas įdėti vyšnių uogienės ir vėl uždėti tešlos (paslėpti vyšnias).
    Kepti 190-180 laipsnių temperatūroje, 20-25 minutes.
    Skanaus.

Autorius: Audra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų