Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 170 gramų cukraus
- šiek tiek vyšnių (tiršta uogienė)
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 140 gramų sviesto (minkštas)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mikseriu gerai išplakti sviestą ir cukrų iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išplakti. Dėti vanilinį cukrų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska, viską gerai išmaišyti. Į keksiukų formeles dėti po šaukštą tešlos, padaryti duobutes, į jas įdėti vyšnių uogienės ir vėl uždėti tešlos (paslėpti vyšnias).
Kepti 190-180 laipsnių temperatūroje, 20-25 minutes.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 170 gramų cukraus
- šiek tiek vyšnių (tiršta uogienė)
- 3 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 140 gramų sviesto (minkštas)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mikseriu gerai išplakti sviestą ir cukrų iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išplakti. Dėti vanilinį cukrų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska, viską gerai išmaišyti. Į keksiukų formeles dėti po šaukštą tešlos, padaryti duobutes, į jas įdėti vyšnių uogienės ir vėl uždėti tešlos (paslėpti vyšnias).
Kepti 190-180 laipsnių temperatūroje, 20-25 minutes.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą