Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus pudros
- 150 gramų cukraus
- 150 gramų graikinių riešutų
- 8 valgomieji šaukštai kavos (tirpstanti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 400 gramų sviesto
- 3 arbatiniai šaukšteliai konjako
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Kremas: 4 šaukštus kavos ištirpinti 2 šaukštuose karšto vandens.
Riešutus pasmulkinti.
Išsukti 200 g sviesto su cukraus pudra, sudėti pusę riešutų ir ištirpintą kavą.
Palikti kremą pusvalandžiui šaldytuve.
Tešla: 4 šaukštus kavos ištirpinti 2 šaukštuose karšto vandens.
Išsukti 200 g sviesto su cukrumi ir po vieną įmušti kiaušinius. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Įdėti truputį riešutų ir ištirpintą kavą. Gerai išmaišyti.
Iš tešlos padaryti 2 papločius ir kepti juos 25 min.
Atvėsintus papločius sudrėkinti konjaku ir pertepti kremu.
Torto viršų taip pat aptepti kremu, papuošti riešutais.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus pudros
- 150 gramų cukraus
- 150 gramų graikinių riešutų
- 8 valgomieji šaukštai kavos (tirpstanti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 400 gramų sviesto
- 3 arbatiniai šaukšteliai konjako
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Kremas: 4 šaukštus kavos ištirpinti 2 šaukštuose karšto vandens.
Riešutus pasmulkinti.
Išsukti 200 g sviesto su cukraus pudra, sudėti pusę riešutų ir ištirpintą kavą.
Palikti kremą pusvalandžiui šaldytuve.
Tešla: 4 šaukštus kavos ištirpinti 2 šaukštuose karšto vandens.
Išsukti 200 g sviesto su cukrumi ir po vieną įmušti kiaušinius. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Įdėti truputį riešutų ir ištirpintą kavą. Gerai išmaišyti.
Iš tešlos padaryti 2 papločius ir kepti juos 25 min.
Atvėsintus papločius sudrėkinti konjaku ir pertepti kremu.
Torto viršų taip pat aptepti kremu, papuošti riešutais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą