• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus pudros
  • 150 gramų cukraus
  • 150 gramų graikinių riešutų
  • 8 valgomieji šaukštai kavos (tirpstanti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų sviesto
  • 3 arbatiniai šaukšteliai konjako
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Kremas: 4 šaukštus kavos ištirpinti 2 šaukštuose karšto vandens.
    Riešutus pasmulkinti.
    Išsukti 200 g sviesto su cukraus pudra, sudėti pusę riešutų ir ištirpintą kavą.
    Palikti kremą pusvalandžiui šaldytuve.
    Tešla: 4 šaukštus kavos ištirpinti 2 šaukštuose karšto vandens.
    Išsukti 200 g sviesto su cukrumi ir po vieną įmušti kiaušinius. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Įdėti truputį riešutų ir ištirpintą kavą. Gerai išmaišyti.
    Iš tešlos padaryti 2 papločius ir kepti juos 25 min.
    Atvėsintus papločius sudrėkinti konjaku ir pertepti kremu.
    Torto viršų taip pat aptepti kremu, papuošti riešutais.

Autorius: Gabrielė

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus pudros
  • 150 gramų cukraus
  • 150 gramų graikinių riešutų
  • 8 valgomieji šaukštai kavos (tirpstanti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 400 gramų sviesto
  • 3 arbatiniai šaukšteliai konjako
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Kremas: 4 šaukštus kavos ištirpinti 2 šaukštuose karšto vandens.
    Riešutus pasmulkinti.
    Išsukti 200 g sviesto su cukraus pudra, sudėti pusę riešutų ir ištirpintą kavą.
    Palikti kremą pusvalandžiui šaldytuve.
    Tešla: 4 šaukštus kavos ištirpinti 2 šaukštuose karšto vandens.
    Išsukti 200 g sviesto su cukrumi ir po vieną įmušti kiaušinius. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Įdėti truputį riešutų ir ištirpintą kavą. Gerai išmaišyti.
    Iš tešlos padaryti 2 papločius ir kepti juos 25 min.
    Atvėsintus papločius sudrėkinti konjaku ir pertepti kremu.
    Torto viršų taip pat aptepti kremu, papuošti riešutais.

Autorius: Gabrielė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų