REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 0.5 vieneto paprikų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 50 gramų salotų
  • 50 gramų saulėgrąžų
  • 50 gramų ridikėlių
  • 200 gramų kalakutienos krūtinėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutieną supjaustyti gabaliukais, ištrinti paukštienos prieskoniais, ištrinti majonezu (arba galima atradau naują pamarinavimo būdą - pamarinuoti skystyje nuo savo marinuotų agurkų). Pamarinuoti kokias 5 valandas.

    Tuo metu supjaustyti pomidorus, ridikėlius, salotas ir papriką. Tada pakepinti kalakutieną keptuvėje su trupučiu aliejaus, baigiant kepti kalakutienai, suberti saulėgrąžas ir šiek tiek pakepinti. Iškepus kalakutienos gabalėlius galima supjaustyti dar smulkiau ir su saulėgrąžom suberti ant supjaustytų daržovių.

    Galima apšlakstyti pusės citrinos sultimis (arba aliejumi). Labai skanu tiek karštos, tiek šaltos salotos. Skanaus!

Autorius: neringagin

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 0.5 vieneto paprikų
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 50 gramų salotų
  • 50 gramų saulėgrąžų
  • 50 gramų ridikėlių
  • 200 gramų kalakutienos krūtinėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutieną supjaustyti gabaliukais, ištrinti paukštienos prieskoniais, ištrinti majonezu (arba galima atradau naują pamarinavimo būdą - pamarinuoti skystyje nuo savo marinuotų agurkų). Pamarinuoti kokias 5 valandas.

    Tuo metu supjaustyti pomidorus, ridikėlius, salotas ir papriką. Tada pakepinti kalakutieną keptuvėje su trupučiu aliejaus, baigiant kepti kalakutienai, suberti saulėgrąžas ir šiek tiek pakepinti. Iškepus kalakutienos gabalėlius galima supjaustyti dar smulkiau ir su saulėgrąžom suberti ant supjaustytų daržovių.

    Galima apšlakstyti pusės citrinos sultimis (arba aliejumi). Labai skanu tiek karštos, tiek šaltos salotos. Skanaus!

Autorius: neringagin

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų