Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas porų (5 cm gabaliukas)
- 0.5 svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
- 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kubeliais supjaustykite šoninę ir pakepinkite aliejuje bei svieste su smulkiai pjaustytais svogūnais ir porais. Sudėkite kukurūzus, minutę viską pakaitinkite ant mažos ugnies ir pagardinkite pipirais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas porų (5 cm gabaliukas)
- 0.5 svogūnų
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
- 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kubeliais supjaustykite šoninę ir pakepinkite aliejuje bei svieste su smulkiai pjaustytais svogūnais ir porais. Sudėkite kukurūzus, minutę viską pakaitinkite ant mažos ugnies ir pagardinkite pipirais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą