REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trapios tešlos karštas užkandis su faršu.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 300 gramų miltai
  • 200 gramų sviesto
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 mililitrų vandens (karštas)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 žiupsneliai pipirai
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 žiupsneliai bazilikų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš 2 kiaušinių, grietinės, sviesto ir miltų (dedu tiek, kad tešla būtų tinkama minkyti), minkau tešlą.
  2. Kiaulienos faršą skaninu druska, baziliku, pipirais ir smulkitais svogūnais.
  3. Maišant faršą plikau verdančiu vandeniu, dar kartą gerai permaišau ir dedu 1 valandą į šaldytuvą.
  4. Formuoju tešlos krepšelius, dedu po truputį faršo.
  5. Tepu kiaušinio plakiniu ir kepu 180 laipsnių temperatūros karštumo orkaitėje apie 20 - 30 minučių.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų