Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 kilogramas karpių
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalyta supjaustyta žuvis, išėmus kaulus, pabarstoma pipirais, apšlakstoma citrinos sultimis ir 30 min. palaikoma šaltai.
Vėliau pasūdoma ir kepama riebalais išteptoje skardoje apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Tiekiama apšlakstyta grietine.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 kilogramas karpių
- šiek tiek druskos
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalyta supjaustyta žuvis, išėmus kaulus, pabarstoma pipirais, apšlakstoma citrinos sultimis ir 30 min. palaikoma šaltai.
Vėliau pasūdoma ir kepama riebalais išteptoje skardoje apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Tiekiama apšlakstyta grietine.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą