• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 kilogramas karpių
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalyta supjaustyta žuvis, išėmus kaulus, pabarstoma pipirais, apšlakstoma citrinos sultimis ir 30 min. palaikoma šaltai.
    Vėliau pasūdoma ir kepama riebalais išteptoje skardoje apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Tiekiama apšlakstyta grietine.
    Skanaus.

Autorius: Jurga

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 kilogramas karpių
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalyta supjaustyta žuvis, išėmus kaulus, pabarstoma pipirais, apšlakstoma citrinos sultimis ir 30 min. palaikoma šaltai.
    Vėliau pasūdoma ir kepama riebalais išteptoje skardoje apie 30-40 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Tiekiama apšlakstyta grietine.
    Skanaus.

Autorius: Jurga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų