REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai krapų (susmulkinti)
  • 1.5 stiklinės vandens
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 0.5 vieneto kaliaropių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kaliaropę nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
    Susmulkintą kaliaropę sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, sudėkite sviestą, suberkite druską bei cukrų ir troškinkite apie 20 min.
    Po 20 min. supilkite grietinėlę ir viską gerai sutrinkite.
    Padažą atšaldykite, o prieš patiekiant apibarstykite krapais.
    Šis padažas puikiai tinka prie bulvių bei kiaušinių patiekalų.

    Skanaus

Autorius: Asta

INGREDIENTAI:

  • 1/5 arbatinio šaukštelio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai krapų (susmulkinti)
  • 1.5 stiklinės vandens
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 0.5 vieneto kaliaropių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kaliaropę nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
    Susmulkintą kaliaropę sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, sudėkite sviestą, suberkite druską bei cukrų ir troškinkite apie 20 min.
    Po 20 min. supilkite grietinėlę ir viską gerai sutrinkite.
    Padažą atšaldykite, o prieš patiekiant apibarstykite krapais.
    Šis padažas puikiai tinka prie bulvių bei kiaušinių patiekalų.

    Skanaus

Autorius: Asta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų