Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 3 valgomieji šaukštai krapų (susmulkinti)
- 1.5 stiklinės vandens
- 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 0.5 vieneto kaliaropių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kaliaropę nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Susmulkintą kaliaropę sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, sudėkite sviestą, suberkite druską bei cukrų ir troškinkite apie 20 min.
Po 20 min. supilkite grietinėlę ir viską gerai sutrinkite.
Padažą atšaldykite, o prieš patiekiant apibarstykite krapais.
Šis padažas puikiai tinka prie bulvių bei kiaušinių patiekalų.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1/5 arbatinio šaukštelio cukraus
- 3 valgomieji šaukštai krapų (susmulkinti)
- 1.5 stiklinės vandens
- 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 0.5 vieneto kaliaropių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kaliaropę nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Susmulkintą kaliaropę sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, sudėkite sviestą, suberkite druską bei cukrų ir troškinkite apie 20 min.
Po 20 min. supilkite grietinėlę ir viską gerai sutrinkite.
Padažą atšaldykite, o prieš patiekiant apibarstykite krapais.
Šis padažas puikiai tinka prie bulvių bei kiaušinių patiekalų.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą