Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 700 gramų bulvių
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai kmynų
- šiek tiek mairūnų
- 500 gramų morkų
- 300 gramų obuolių
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 100 gramų pupelių
- 2 vienetai svogūnų
- 200 gramų kiaulienos
- 3 vienetai raugintų agurkų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grietinės
- 3 stiklinės sultinio (daržovių)
- šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti gabaliukais ir mesti į vandenį ir pavirti 20 min. Morkas ir bulves supjaustyti gabalėliais ir sudėti į mėsą, įberti prieskonių, patroškinti. Tada sudėti nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius, raugintus agurkus, pupeles, pomidorus ir dar 10 min. troškinti. Svogūnus pakepinti, supilti į troškinį, įberti petražolių, įdėti kelis šaukštus grietinės ir kečupo. Pavirti 5 -7 min. Ataušint. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 700 gramų bulvių
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai kmynų
- šiek tiek mairūnų
- 500 gramų morkų
- 300 gramų obuolių
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 100 gramų pupelių
- 2 vienetai svogūnų
- 200 gramų kiaulienos
- 3 vienetai raugintų agurkų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek grietinės
- 3 stiklinės sultinio (daržovių)
- šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti gabaliukais ir mesti į vandenį ir pavirti 20 min. Morkas ir bulves supjaustyti gabalėliais ir sudėti į mėsą, įberti prieskonių, patroškinti. Tada sudėti nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius, raugintus agurkus, pupeles, pomidorus ir dar 10 min. troškinti. Svogūnus pakepinti, supilti į troškinį, įberti petražolių, įdėti kelis šaukštus grietinės ir kečupo. Pavirti 5 -7 min. Ataušint. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą