Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 300 gramų cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 sauja slyvų (džiovintos)
- 5 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų raudonojo vyno
- 180 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių (Kotanyi karšto vyno prieskoniai)
- 150 gramų kokosų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakaitinti vyną su prieskoniais ir į įį sumesti slyvas, kad pamirktų. Išplakti iki purumo 3 kiaušinius su 200 g. cukraus. Suberti tarpusavyje jau išmaišytus miltus. kepimo miltelius ir kakavą. Ištirpinti ant garų sviestą ir įmaišyti į tešlą. Iš vyno išgriebti slyvas, vyną įmaišyti į pyragą, pusę smulkintų slyvų taip pat, nors, galima ir visas. Šokoladinę masę supilti į sviestu išteptą skardą ir kepti karštoje orkaitėje apie 20 min. Kokoso drožles sumaišyti su ištirpintu likusiu sviestu, bei 100 g. cukraus. Išimti iš orkaitės pyragą ir ant jo kloti kokosinę masę, užbarstyti likusiomis smulkintomis slyvomis, jas paspaudžiant. Kai iškepa, apiberti cukraus pudra.
Paruošti Kalėdinę dovanėlę.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
- 300 gramų cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 sauja slyvų (džiovintos)
- 5 vienetai kiaušinių
- 150 gramų kvietinių miltų
- 100 mililitrų raudonojo vyno
- 180 gramų sviesto
- šiek tiek prieskonių (Kotanyi karšto vyno prieskoniai)
- 150 gramų kokosų (drožlės)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pakaitinti vyną su prieskoniais ir į įį sumesti slyvas, kad pamirktų. Išplakti iki purumo 3 kiaušinius su 200 g. cukraus. Suberti tarpusavyje jau išmaišytus miltus. kepimo miltelius ir kakavą. Ištirpinti ant garų sviestą ir įmaišyti į tešlą. Iš vyno išgriebti slyvas, vyną įmaišyti į pyragą, pusę smulkintų slyvų taip pat, nors, galima ir visas. Šokoladinę masę supilti į sviestu išteptą skardą ir kepti karštoje orkaitėje apie 20 min. Kokoso drožles sumaišyti su ištirpintu likusiu sviestu, bei 100 g. cukraus. Išimti iš orkaitės pyragą ir ant jo kloti kokosinę masę, užbarstyti likusiomis smulkintomis slyvomis, jas paspaudžiant. Kai iškepa, apiberti cukraus pudra.
Paruošti Kalėdinę dovanėlę.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą