INGREDIENTAI:
  -   1 stiklinė   cukraus pudros (glajui) 
  -   150 gramų   cukraus 
  -   100 gramų   margarino (tirpintas) 
  -   100 gramų   medaus 
  -   2 valgomieji šaukštai   kiaušinių 
  -   450 gramų   kvietinių miltų 
  -   1 arbatinis šaukštelis   sodos (arba kepimo milteliai) 
  -   šiek tiek   prieskonių (meduoliams) 
  -   0.5 vieneto   citrinos žievelės 
  -   šiek tiek   pabarstukų 
  
   Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  1. Dubenį statome ant puodo su verdančiu vandeniu (vanduo neturi siekti dubens dugno), supilame cukrų, medų, tirpintą margariną, prieskonius ir maišome, kol ištirps cukrus.
 
 2. Į tešlą įtarkuoti citrinos žievelę, įplakti kiaušinius.
 
 3. Miltus sumaišyti su soda arba kepimo milteliais ir po truputį suberti į tešlą (kai tampa sunku maišyti, pradedame minkyti rankomis). Tešla neturi lipti prie rankų.
 
 4.Kočiojame tešlos lakštą, spaudžiame formomis meduolius ir kepame 200 °C temperatūros orkaitėje 7 - 10 minučių. Meduoliai turi vos, vos pagelsti. Svarbu neperkepti.   
    Autorius: Rita 
     REKLAMA