• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 200 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 400 gramų pievagrybių (lečio)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto kalakutienos krūtinėlių
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek džiovintų bazilikų
  • šiek tiek peletrūno
  • šiek tiek laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 200 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 400 gramų pievagrybių (lečio)
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 vieneto kalakutienos krūtinėlių
  • šiek tiek citrinpipirių
  • šiek tiek džiovintų bazilikų
  • šiek tiek peletrūno
  • šiek tiek laurų lapų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutienos filė supjaustome juostelėmis ir pabarstome SANTA MARIA prieskoniais, išspaudžiame 1/2 citrinos sulčių viską gerai išmaišome ir paliekame kelioms valandoms marinuotis.
    Vėliau sudedame kalakutienos juosteles į keptuvę, kurioje įpiltas ir jau įkaitęs alyvuogių aliejus. Kepiname, kol kalakutienos gabaliukai apskrus. Kai kalakutienos gabaliukai apskrunda įpilame 2 stiklines vandens ir patroškiname ant silpnos ugnies apie 30-40 min., likus 10 min. iki pabaigos sudedame supjaustytus svogūnus, pačiame gale įdedame pievagrybių lėčio ir patroškiname 3-5 min. Paruoštą troškinį pateikiame su ryžiais.
    Skanaus

Autorius: Jejena K.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų