• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 vienetas obuolių
  • 1/3 stiklinės pekanų riešutų
  • 4 pomidorų pastos
  • 2 vienetai salierų (gumbai)
  • 1 stiklinė vyniuogių (žaliosios)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 350 gramų kalakutienos krūtinėlių (virta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakuto krūtinėlę suplėšome į nedidelius gabaliukus.
    Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir susmulkiname.
    Vynuoges perpjauname per pusę.
    Saliero gumbus sutarkuojame.
    Pomidorus supjaustome skiltelėmis ir viską sumaišome viename dubenyje.
    Sudedame pekano riešutus, paskaniname druska bei pipirais ir sumaišome su medumi, citrinų sultimis bei majonezu.
    Skanaus.

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • 1 vienetas obuolių
  • 1/3 stiklinės pekanų riešutų
  • 4 pomidorų pastos
  • 2 vienetai salierų (gumbai)
  • 1 stiklinė vyniuogių (žaliosios)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 350 gramų kalakutienos krūtinėlių (virta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakuto krūtinėlę suplėšome į nedidelius gabaliukus.
    Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir susmulkiname.
    Vynuoges perpjauname per pusę.
    Saliero gumbus sutarkuojame.
    Pomidorus supjaustome skiltelėmis ir viską sumaišome viename dubenyje.
    Sudedame pekano riešutus, paskaniname druska bei pipirais ir sumaišome su medumi, citrinų sultimis bei majonezu.
    Skanaus.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų