REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 5 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 4 vienetai salierų (stiebai)
- 90 gramų sojos (daigai, konservuoti, nebūtina)
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 stiklinė sultinio (vištienos)
- 500 gramų kalakutienos krūtinėlių
- 3 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalakutienos filė smulkiai supjaustome, maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo pailgais gabalėliais.
Supjaustytą kalakutieną sudedame į indą, užberiame cukrų, kukurūzų krakmolą, užpilame šviesų sojos padažą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Saliero stiebus supjaustome riekutėmis, česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame česnaką ir imbierą.
Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame kalakutienos gabalėlius, maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
Tuomet į keptuvę sudedame saliero riekutes ir maišydami kepame apie 5 min.
Vėliau į keptuvę pilame vištienos sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus.
Jei norite, dar galite įmesti konservuotų sojos daigų.
Maišydami troškiname kol padažas sutirštės.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 5 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
- 4 vienetai salierų (stiebai)
- 90 gramų sojos (daigai, konservuoti, nebūtina)
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 stiklinė sultinio (vištienos)
- 500 gramų kalakutienos krūtinėlių
- 3 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kalakutienos filė smulkiai supjaustome, maždaug 2 cm ilgio ir 1 cm storumo pailgais gabalėliais.
Supjaustytą kalakutieną sudedame į indą, užberiame cukrų, kukurūzų krakmolą, užpilame šviesų sojos padažą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Saliero stiebus supjaustome riekutėmis, česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies.
Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame česnaką ir imbierą.
Maišydami daržoves kepiname apie 10-15 sekundžių, tada sumetame kalakutienos gabalėlius, maišydami kepame, kol mėsa pasidaro balta.
Tuomet į keptuvę sudedame saliero riekutes ir maišydami kepame apie 5 min.
Vėliau į keptuvę pilame vištienos sultinį, austrių ir tamsų sojos padažus.
Jei norite, dar galite įmesti konservuotų sojos daigų.
Maišydami troškiname kol padažas sutirštės.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą