Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 2.5 valgomojo šaukšto kakavos
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno
- 250 gramų varškės
- 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį išplakame su druska bei 30 g cukraus.
Supilame pieną, išmaišome suberiama su kakava sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą, skystą tešlą.
Iš gautos tešlos, keptuvėje su aliejumi iškepame lietinius blynus.
Varškę sumaišome su likusiai 70 g cukraus bei grietine.
Šia mase įdarome lietinius blynus ir patiekiame.
Be abejo, įdarytus varške blynus dar galima apkepti, bet aš to nedarau.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 2.5 valgomojo šaukšto kakavos
- 1 vienetas kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno
- 250 gramų varškės
- 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinį išplakame su druska bei 30 g cukraus.
Supilame pieną, išmaišome suberiama su kakava sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą, skystą tešlą.
Iš gautos tešlos, keptuvėje su aliejumi iškepame lietinius blynus.
Varškę sumaišome su likusiai 70 g cukraus bei grietine.
Šia mase įdarome lietinius blynus ir patiekiame.
Be abejo, įdarytus varške blynus dar galima apkepti, bet aš to nedarau.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą