• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek vandens
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • šiek tiek želės (3 pakeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite žėlė kaip nurodyta ant pakelio. Turi gautis 1,5 l žėlė.
    Šaltame vandenyje išbrinkinkite želatiną. Į puodą supilkite pieną, suberkite cukrų ir pakaitinkite, supilkite išbrinkintą želatiną ir maišydami kaitinkite kol želatina ištirps, tik neužvirkite. Atvėsinkite pieną su ištirpinta želatina. Sustingusią žele supjaustykite gabaliukais ir suberkite į puodą su atvėsintu pienu, atsargiai išmaišykite ir per naktį palikite šaldytuve. Galite įdėti ir vaisių, bus dar skaniau.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek vandens
  • 3 valgomieji šaukštai želatinos
  • šiek tiek želės (3 pakeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite žėlė kaip nurodyta ant pakelio. Turi gautis 1,5 l žėlė.
    Šaltame vandenyje išbrinkinkite želatiną. Į puodą supilkite pieną, suberkite cukrų ir pakaitinkite, supilkite išbrinkintą želatiną ir maišydami kaitinkite kol želatina ištirps, tik neužvirkite. Atvėsinkite pieną su ištirpinta želatina. Sustingusią žele supjaustykite gabaliukais ir suberkite į puodą su atvėsintu pienu, atsargiai išmaišykite ir per naktį palikite šaldytuve. Galite įdėti ir vaisių, bus dar skaniau.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų