REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek salotų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 100 gramų silkių (rūkyta)
- šiek tiek majonezo
- 300 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 150 gramų grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Rūkyta silkė su aštriu peiliu supjaustoma smulkiais kubeliais.
Krevetės paverdamos apie 3 min. pasūdytame vandenyje.
Išvirtos krevetės nusunkiamos, sudedamos į keptuvę, pakaitinamos, kol išgaruoja skystis ir, įdėjus sviestą, pakepinamos keletą min.
Paruoštos krevetės sumaišomos su susmulkinta silke, virtais kiaušiniais, nusunktais grybais, susmulkintu svogūnu, majonezu bei druska ir viskas sudedama į salotų lapais išklotą lėkštę.
Prieš patiekiant apibarstoma smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek salotų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 100 gramų silkių (rūkyta)
- šiek tiek majonezo
- 300 gramų krevečių be kevalo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- 150 gramų grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Rūkyta silkė su aštriu peiliu supjaustoma smulkiais kubeliais.
Krevetės paverdamos apie 3 min. pasūdytame vandenyje.
Išvirtos krevetės nusunkiamos, sudedamos į keptuvę, pakaitinamos, kol išgaruoja skystis ir, įdėjus sviestą, pakepinamos keletą min.
Paruoštos krevetės sumaišomos su susmulkinta silke, virtais kiaušiniais, nusunktais grybais, susmulkintu svogūnu, majonezu bei druska ir viskas sudedama į salotų lapais išklotą lėkštę.
Prieš patiekiant apibarstoma smulkintomis petražolėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą