REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų (5-6)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 kilogramas vištiena
- šiek tiek druskos
- 1 kilogramas jautienos kojų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Verdam atskirai mėsas, kol gerai išverda. Mėsa turi kristi nuo kaulų. Išvalom kauliukus, atskirai supjaustom kojų mėsą, taip pat vištieną. Perkošiam kojų nuovirą, dedam visą supjaustytą mėsą kartu į vieną katilą, supilam jautienos sultinį, dedam pasmulkintą česnaką, druską, pipirus. Truputį paverdam, supilam į dubenėlius. Jei norite, galite papuošti dubenėlio dugną virtomis morkomis, raugintais agurkais bei žalumynais. Dedam į šaldytuvą sustingti. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų (5-6)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 kilogramas vištiena
- šiek tiek druskos
- 1 kilogramas jautienos kojų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Verdam atskirai mėsas, kol gerai išverda. Mėsa turi kristi nuo kaulų. Išvalom kauliukus, atskirai supjaustom kojų mėsą, taip pat vištieną. Perkošiam kojų nuovirą, dedam visą supjaustytą mėsą kartu į vieną katilą, supilam jautienos sultinį, dedam pasmulkintą česnaką, druską, pipirus. Truputį paverdam, supilam į dubenėlius. Jei norite, galite papuošti dubenėlio dugną virtomis morkomis, raugintais agurkais bei žalumynais. Dedam į šaldytuvą sustingti. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą