REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 500 mililitrų alaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite daržoves ir mėsą.
    Nulupkite svogūnus ir nuskuskite morkas.
    Mėsą supjaustykite kubeliais.
    Gilioje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite šiek tiek sviesto.
    Stambiai supjaustytus svogūnus, morkas ir salierus sudėkite į keptuvę, įdėkite lauro lapelių ir patroškinkite apie 10 min.
    Sudėkite mėsą, miltus ir gerai išmaišykite.
    Sudėkite supjaustytus pomidorus ir supilkite alų, paskaninkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite ir užvirkite.
    Užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite ir patroškinkite apie 1 val.
    Tuomet nuimkite dangtį ir patroškinkite dar apie 30 min.
    Išimkite lauro lapelius ir patiekite su bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Indrė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
  • 2 vienetai salierų (stiebai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 500 mililitrų alaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite daržoves ir mėsą.
    Nulupkite svogūnus ir nuskuskite morkas.
    Mėsą supjaustykite kubeliais.
    Gilioje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite šiek tiek sviesto.
    Stambiai supjaustytus svogūnus, morkas ir salierus sudėkite į keptuvę, įdėkite lauro lapelių ir patroškinkite apie 10 min.
    Sudėkite mėsą, miltus ir gerai išmaišykite.
    Sudėkite supjaustytus pomidorus ir supilkite alų, paskaninkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite ir užvirkite.
    Užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite ir patroškinkite apie 1 val.
    Tuomet nuimkite dangtį ir patroškinkite dar apie 30 min.
    Išimkite lauro lapelius ir patiekite su bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Indrė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų