REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų jautienos
  • 400 gramų moliūgų
  • 2 česnakų
  • 10 vienetų saulėje džiovintų pomidorų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 valgomieji šaukštai žirnių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek raudonosios paprikos milteliai
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (maltas)
  • šiek tiek vandens

Porcijų skaičius: 6

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų jautienos
  • 400 gramų moliūgų
  • 2 česnakų
  • 10 vienetų saulėje džiovintų pomidorų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 5 valgomieji šaukštai žirnių
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek raudonosios paprikos milteliai
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų (maltas)
  • šiek tiek vandens

Porcijų skaičius: 6

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žirnius išvirti atskirai. Mėsą sumalti.
    Svogūną susmulkinti ir apkepinti aliejuje kartu su faršu. Sudėti visus prieskonius ir išmaišyti.
  2. Sudėti mėsą į puodą, užpilti 2-2,5 l verdančio vandens, sudėti stambiai supjaustytą moliūgą, žirnius, pasūdyti. Virti 10 min.
    Tada sudėti džiovintus pomidorus ir pavirti dar 10 min.

Autorius: Rosita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų