REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių (šaknis)
  • šiek tiek salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų jautienos (filė)
  • 200 gramų jautienos (šonkauliai)
  • 1 stiklinė perlinių kruopų
  • 100 gramų pievagrybių
  • 5 litrai vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pastatyti virti sultinį iš jautienos ir šonkaulių apie 1-1,5 val.
    Smulkintus svogūnus pakepinti su tarkuotomis morkomis.
    Po 1,5 val. išimti mėsą ir suberti kruopas į sultinį.
    Dar po 10 min. - supjaustytus grybus ir agurką.
    Vėl po 10 min. sudėti prieskonius, šakneles, laurą.
    Iki virimo pabaigos likus 5 min. sudėti keptas morkas su svogūnais ir smulkiais kubeliais supjaustytas bulves.
    Išvirus bulvėms, sudėti žalumynus ir išjungti.
    Leisti sriubai pastovėti 20 min.
    Skaninti sriubą su grietine, mėsos gabaliukais.

Autorius: Ona

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių (šaknis)
  • šiek tiek salierų (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų jautienos (filė)
  • 200 gramų jautienos (šonkauliai)
  • 1 stiklinė perlinių kruopų
  • 100 gramų pievagrybių
  • 5 litrai vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pastatyti virti sultinį iš jautienos ir šonkaulių apie 1-1,5 val.
    Smulkintus svogūnus pakepinti su tarkuotomis morkomis.
    Po 1,5 val. išimti mėsą ir suberti kruopas į sultinį.
    Dar po 10 min. - supjaustytus grybus ir agurką.
    Vėl po 10 min. sudėti prieskonius, šakneles, laurą.
    Iki virimo pabaigos likus 5 min. sudėti keptas morkas su svogūnais ir smulkiais kubeliais supjaustytas bulves.
    Išvirus bulvėms, sudėti žalumynus ir išjungti.
    Leisti sriubai pastovėti 20 min.
    Skaninti sriubą su grietine, mėsos gabaliukais.

Autorius: Ona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų