Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (rauginti)
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių (šaknis)
- šiek tiek salierų (šaknis)
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų jautienos (filė)
- 200 gramų jautienos (šonkauliai)
- 1 stiklinė perlinių kruopų
- 100 gramų pievagrybių
- 5 litrai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pastatyti virti sultinį iš jautienos ir šonkaulių apie 1-1,5 val.
Smulkintus svogūnus pakepinti su tarkuotomis morkomis.
Po 1,5 val. išimti mėsą ir suberti kruopas į sultinį.
Dar po 10 min. - supjaustytus grybus ir agurką.
Vėl po 10 min. sudėti prieskonius, šakneles, laurą.
Iki virimo pabaigos likus 5 min. sudėti keptas morkas su svogūnais ir smulkiais kubeliais supjaustytas bulves.
Išvirus bulvėms, sudėti žalumynus ir išjungti.
Leisti sriubai pastovėti 20 min.
Skaninti sriubą su grietine, mėsos gabaliukais.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (rauginti)
- 5 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 2 vienetai laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek petražolių (šaknis)
- šiek tiek salierų (šaknis)
- 1 vienetas svogūnų
- 300 gramų jautienos (filė)
- 200 gramų jautienos (šonkauliai)
- 1 stiklinė perlinių kruopų
- 100 gramų pievagrybių
- 5 litrai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pastatyti virti sultinį iš jautienos ir šonkaulių apie 1-1,5 val.
Smulkintus svogūnus pakepinti su tarkuotomis morkomis.
Po 1,5 val. išimti mėsą ir suberti kruopas į sultinį.
Dar po 10 min. - supjaustytus grybus ir agurką.
Vėl po 10 min. sudėti prieskonius, šakneles, laurą.
Iki virimo pabaigos likus 5 min. sudėti keptas morkas su svogūnais ir smulkiais kubeliais supjaustytas bulves.
Išvirus bulvėms, sudėti žalumynus ir išjungti.
Leisti sriubai pastovėti 20 min.
Skaninti sriubą su grietine, mėsos gabaliukais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą