Tai gerai žinomas Kinijos virtuvės patiekalas. Jei turite galimybę gauti "Shaoxing vyno" - patiekalas bus unikalesnis. Šį vyną galima pakeisti įprastu vynu arba ryžių mirin. Kadangi patiekalas gana sūrus, makaronus galima ir nekepinti, o dėti teisiai į lėkštę iš puodo. Jei nesinori didelio sūrumo, galima nebepilti sojų padažų patiekalo gaminimo pabaigoje. Skanaus.
REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 INGREDIENTAI:
- 140 gramų jautienos
 - 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (šviesus)
 - 1 arbatinis šaukštelis baltojo vyno
 - 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
 - 1 arbatinis šaukštelis vandens
 - 1 žiupsnelis cukraus
 - Garnyrui:
 - 200 gramų ryžių makaronų
 - 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (šviesus)
 - 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo (tamsus)
 - Kepimui:
 - 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
 
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
    
  Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su sojų padažu, vynu, krakmolu, vandeniu ir cukrumi. Palikti 15 minučių.
 - Išvirti makaronus pagal instrukciją ant pakuotės.
 - Įkaitintame aliejuje iškepti mėsą, kol pabals. Dėti makaronus, pakepinti 30 sekundžių. Supilti sojų padažą ir pakepinti 30 sekundžių.
 
REKLAMA
 
  
