Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- šiek tiek kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 2 saujos džiūvesėlių
- 100 mililitrų aliejaus
- šiek tiek sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- šiek tiek vaisių (kokių norite)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukrų, kiaušinius, kepimo miltelius ir miltus, bei aliejų sumaišyti kartu. Į jau paruoštą tešlą supjaustyti vaisius. Visą masę supilti į sviestu pateptą ir džiūvesėliais pabarstytą skardą. Kepti 180- 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos. Taip pat jau iškeptą pyragą galima papuošti norimais vaisiais.
INGREDIENTAI:
- 1.5 stiklinės cukraus
- šiek tiek kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 2 saujos džiūvesėlių
- 100 mililitrų aliejaus
- šiek tiek sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- šiek tiek vaisių (kokių norite)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukrų, kiaušinius, kepimo miltelius ir miltus, bei aliejų sumaišyti kartu. Į jau paruoštą tešlą supjaustyti vaisius. Visą masę supilti į sviestu pateptą ir džiūvesėliais pabarstytą skardą. Kepti 180- 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos. Taip pat jau iškeptą pyragą galima papuošti norimais vaisiais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą