Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • šiek tiek kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 saujos džiūvesėlių
  • 100 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek vaisių (kokių norite)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų, kiaušinius, kepimo miltelius ir miltus, bei aliejų sumaišyti kartu. Į jau paruoštą tešlą supjaustyti vaisius. Visą masę supilti į sviestu pateptą ir džiūvesėliais pabarstytą skardą. Kepti 180- 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos. Taip pat jau iškeptą pyragą galima papuošti norimais vaisiais.

Autorius: ingrida

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės cukraus
  • šiek tiek kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 saujos džiūvesėlių
  • 100 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • šiek tiek vaisių (kokių norite)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų, kiaušinius, kepimo miltelius ir miltus, bei aliejų sumaišyti kartu. Į jau paruoštą tešlą supjaustyti vaisius. Visą masę supilti į sviestu pateptą ir džiūvesėliais pabarstytą skardą. Kepti 180- 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos. Taip pat jau iškeptą pyragą galima papuošti norimais vaisiais.

Autorius: ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų