REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai batono (riekelės)
  • 450 gramų makaronų (stambūs, dideli vamzdeliai, Cannelloni)
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdedame faršą i dubenį, įmušame kiaušinius. Įdedame išmirkytas vandenyje dvi batono riekeles, sudedame prieskonius ir viską išmaišome.
    Į makaronus sukemšame faršą, įdedame į verdantį vandenį ir verdame 10 -15 min. Ant išvirusių makaronų užbarstome stambiai tarkuoto sūrio. Pašauname į 180 C orkaitę ir kepame apie 5-10 min.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai batono (riekelės)
  • 450 gramų makaronų (stambūs, dideli vamzdeliai, Cannelloni)
  • 300 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (mėsos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdedame faršą i dubenį, įmušame kiaušinius. Įdedame išmirkytas vandenyje dvi batono riekeles, sudedame prieskonius ir viską išmaišome.
    Į makaronus sukemšame faršą, įdedame į verdantį vandenį ir verdame 10 -15 min. Ant išvirusių makaronų užbarstome stambiai tarkuoto sūrio. Pašauname į 180 C orkaitę ir kepame apie 5-10 min.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų