Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 vienetai batono (riekelės)
- 450 gramų makaronų (stambūs, dideli vamzdeliai, Cannelloni)
- 300 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdedame faršą i dubenį, įmušame kiaušinius. Įdedame išmirkytas vandenyje dvi batono riekeles, sudedame prieskonius ir viską išmaišome.
Į makaronus sukemšame faršą, įdedame į verdantį vandenį ir verdame 10 -15 min. Ant išvirusių makaronų užbarstome stambiai tarkuoto sūrio. Pašauname į 180 C orkaitę ir kepame apie 5-10 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 vienetai batono (riekelės)
- 450 gramų makaronų (stambūs, dideli vamzdeliai, Cannelloni)
- 300 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdedame faršą i dubenį, įmušame kiaušinius. Įdedame išmirkytas vandenyje dvi batono riekeles, sudedame prieskonius ir viską išmaišome.
Į makaronus sukemšame faršą, įdedame į verdantį vandenį ir verdame 10 -15 min. Ant išvirusių makaronų užbarstome stambiai tarkuoto sūrio. Pašauname į 180 C orkaitę ir kepame apie 5-10 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą