450 gramų makaronų (stambūs, dideli vamzdeliai, Cannelloni)
300 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdedame faršą i dubenį, įmušame kiaušinius. Įdedame išmirkytas vandenyje dvi batono riekeles, sudedame prieskonius ir viską išmaišome. Į makaronus sukemšame faršą, įdedame į verdantį vandenį ir verdame 10 -15 min. Ant išvirusių makaronų užbarstome stambiai tarkuoto sūrio. Pašauname į 180 C orkaitę ir kepame apie 5-10 min.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 kilogramas kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai batono (riekelės)
450 gramų makaronų (stambūs, dideli vamzdeliai, Cannelloni)
300 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdedame faršą i dubenį, įmušame kiaušinius. Įdedame išmirkytas vandenyje dvi batono riekeles, sudedame prieskonius ir viską išmaišome. Į makaronus sukemšame faršą, įdedame į verdantį vandenį ir verdame 10 -15 min. Ant išvirusių makaronų užbarstome stambiai tarkuoto sūrio. Pašauname į 180 C orkaitę ir kepame apie 5-10 min.