Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 10 vienetų kiaušinių (kietai virti)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek sultinio (1 kubelis, grybų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morką sutarkuojame per burokinę trintuvę, svogūną ir pievagrybius - supjaustome. Pievagrybius kepame kol išgaruoja išsiskyrę sultys, sudedame morkas, kiek vėliau svogūnus ir viską ant vidutinės ugnies gražiai apkepiname (nepadauginkite aliejaus). Įtrupiname sultinį ir gerai išmaišome. Kiaušinius perpjauname išilgai ir išėmę trynius juos gerai sutriname šakute ir sumaišome su apkeptom daržovėm ir majonezu. Gautą masę dedame į kiaušinių puseles.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 10 vienetų kiaušinių (kietai virti)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek sultinio (1 kubelis, grybų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morką sutarkuojame per burokinę trintuvę, svogūną ir pievagrybius - supjaustome. Pievagrybius kepame kol išgaruoja išsiskyrę sultys, sudedame morkas, kiek vėliau svogūnus ir viską ant vidutinės ugnies gražiai apkepiname (nepadauginkite aliejaus). Įtrupiname sultinį ir gerai išmaišome. Kiaušinius perpjauname išilgai ir išėmę trynius juos gerai sutriname šakute ir sumaišome su apkeptom daržovėm ir majonezu. Gautą masę dedame į kiaušinių puseles.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą