Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kiaulės nugarinės (- tiek kiek norite pasigaminti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui papildomai reiks: (galima improvizuoti, pvz.: sūris, morkos, svogūnas, marinuoti agurkėliai, tomatas, prieskoniai.)
PADAŽUI:
2 apelsinų sultys.
0,5 šaukšto miltų.
Druskos,pipirų.
Šaukšto sviesto.
Nugarinė supjaustoma 2-3 cm. gabalais. Įpjaunamos kišenės. Marinuojama su prieskoniais nuo 2h.
Įdarui sutarkuojamos morkos,supjaustomas svogūnas, viskas pakepinama. Sumaišoma su tarkuotu sūriu ir tomatu.
Šiuo įdaru prikemšamos nugarinės kišenės, galai suspaudžiami pagaliukais. Kepama apie 1 h. iš anksto įkaitintoje orkaitėje, kepimo rankovėje.
PADAŽO RUOŠIMAS:
Ištirpdomas sviestas, jame pakepinami miltai. Viskas supilama į dubenėlį, supilamos apelsinų sultys. Viskas pakaitinama, kol sutirštės, pagardinama pipirais, druska ir kitais prieskoniais. (pagal skonį)
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kiaulės nugarinės (- tiek kiek norite pasigaminti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui papildomai reiks: (galima improvizuoti, pvz.: sūris, morkos, svogūnas, marinuoti agurkėliai, tomatas, prieskoniai.)
PADAŽUI:
2 apelsinų sultys.
0,5 šaukšto miltų.
Druskos,pipirų.
Šaukšto sviesto.
Nugarinė supjaustoma 2-3 cm. gabalais. Įpjaunamos kišenės. Marinuojama su prieskoniais nuo 2h.
Įdarui sutarkuojamos morkos,supjaustomas svogūnas, viskas pakepinama. Sumaišoma su tarkuotu sūriu ir tomatu.
Šiuo įdaru prikemšamos nugarinės kišenės, galai suspaudžiami pagaliukais. Kepama apie 1 h. iš anksto įkaitintoje orkaitėje, kepimo rankovėje.
PADAŽO RUOŠIMAS:
Ištirpdomas sviestas, jame pakepinami miltai. Viskas supilama į dubenėlį, supilamos apelsinų sultys. Viskas pakaitinama, kol sutirštės, pagardinama pipirais, druska ir kitais prieskoniais. (pagal skonį)
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą