Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 valgomojo šaukšto juodųjų pipirų (grūsti)
- 2 vienetai morkų
- 800 gramų kiaulės išpjovos
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti gabaliukais, apibarstyti pipirais, druska ir pakepti ant keptuvės 5 min, baigaint kepti sudėti miltus ir gerai išmaišyiti. tada sudėti į puodą, rupia tarka tarkuotas morkas, sviestą ir supilti mėsą iš keptuvės ir troškinti kol suminkštės mėsa, baigaint troškinti sudėti grietinę ir gerai viską išmaišyti. Patiekti su bulvėmis.
INGREDIENTAI:
- 1.5 valgomojo šaukšto juodųjų pipirų (grūsti)
- 2 vienetai morkų
- 800 gramų kiaulės išpjovos
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti gabaliukais, apibarstyti pipirais, druska ir pakepti ant keptuvės 5 min, baigaint kepti sudėti miltus ir gerai išmaišyiti. tada sudėti į puodą, rupia tarka tarkuotas morkas, sviestą ir supilti mėsą iš keptuvės ir troškinti kol suminkštės mėsa, baigaint troškinti sudėti grietinę ir gerai viską išmaišyti. Patiekti su bulvėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą