• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių (virtos)
  • šiek tiek krapų
  • 2 vienetai morkų (virtos)
  • 1 vienetas svogūnų (mažas)
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • 0.5 stiklinės konservuotų žirnelių
  • 1 stiklinė grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui papildomai reiks:
    75 g. grietinės,
    75 g. majonezo,
    1 arbatinis šaukštelis garstyčių,
    truputį krapų.

    Morkas, bulves, agurkus ir svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite žirnelius, grybus ir užpilkite padažu. Padažui sumaišykite grietinę, majonezą ir garstyčias.
    Salotas išmaišykite, sudėkite į salotinę ir papuoškite susmulkintais krapais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų