INGREDIENTAI:
  -   1   česnakų (marinatui) 
  -   1 arbatinis šaukštelis   mairūnų (marinatui) 
  -   1 arbatinis šaukštelis   rozmarino (marinatui) 
  -   1 vienetas   svogūnų (marinatui) 
  -   2 valgomieji šaukštai   pomidorų padažo (aštrus, marinatui) 
  -   10 vienetų   kiaulės šoninės (0,5 cm storio gabalėliai) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   3 valgomieji šaukštai   aliejaus (marinatui) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Šoninę pabarstykite druska. Marinatui nulupkite česnaką ir svogūną, juos smulkiai sukapokite. Išmaišykite visus marinatui skirtus komponentus, įtrinkite mėsą. Indą su mėsa kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą. Kepkite grilyje vartant ir aptepant marinatu. 
  
    Autorius: Janina 
           INGREDIENTAI:
  -   1   česnakų (marinatui) 
  -   1 arbatinis šaukštelis   mairūnų (marinatui) 
  -   1 arbatinis šaukštelis   rozmarino (marinatui) 
  -   1 vienetas   svogūnų (marinatui) 
  -   2 valgomieji šaukštai   pomidorų padažo (aštrus, marinatui) 
  -   10 vienetų   kiaulės šoninės (0,5 cm storio gabalėliai) 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   3 valgomieji šaukštai   aliejaus (marinatui) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Šoninę pabarstykite druska. Marinatui nulupkite česnaką ir svogūną, juos smulkiai sukapokite. Išmaišykite visus marinatui skirtus komponentus, įtrinkite mėsą. Indą su mėsa kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą. Kepkite grilyje vartant ir aptepant marinatu. 
  
    Autorius: Janina 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI