Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- 0.5 stiklinės pupelių (virtos)
- 2 vienetai silkių (filė)
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustome į keturias dalis, sudedame į puodelį, užpilame grietine ir troškiname ant nedidelės ugnies apie 5 min. Atvėsusią silkę sudedame į stiklinę, šalia sudedame virtas pupeles, užpilame grietinės, kurioje buvo troškinama silkė, papuošaime agurkais ir patiekiame.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- 0.5 stiklinės pupelių (virtos)
- 2 vienetai silkių (filė)
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustome į keturias dalis, sudedame į puodelį, užpilame grietine ir troškiname ant nedidelės ugnies apie 5 min. Atvėsusią silkę sudedame į stiklinę, šalia sudedame virtas pupeles, užpilame grietinės, kurioje buvo troškinama silkė, papuošaime agurkais ir patiekiame.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą