Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 0.5 stiklinės pupelių (virtos)
  • 2 vienetai silkių (filė)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės filė supjaustome į keturias dalis, sudedame į puodelį, užpilame grietine ir troškiname ant nedidelės ugnies apie 5 min. Atvėsusią silkę sudedame į stiklinę, šalia sudedame virtas pupeles, užpilame grietinės, kurioje buvo troškinama silkė, papuošaime agurkais ir patiekiame.

Autorius: RM

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 0.5 stiklinės pupelių (virtos)
  • 2 vienetai silkių (filė)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkės filė supjaustome į keturias dalis, sudedame į puodelį, užpilame grietine ir troškiname ant nedidelės ugnies apie 5 min. Atvėsusią silkę sudedame į stiklinę, šalia sudedame virtas pupeles, užpilame grietinės, kurioje buvo troškinama silkė, papuošaime agurkais ir patiekiame.

Autorius: RM

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų