Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.28 03:13 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- 0.5 stiklinės pupelių (virtos)
- 2 vienetai silkių (filė)
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustome į keturias dalis, sudedame į puodelį, užpilame grietine ir troškiname ant nedidelės ugnies apie 5 min. Atvėsusią silkę sudedame į stiklinę, šalia sudedame virtas pupeles, užpilame grietinės, kurioje buvo troškinama silkė, papuošaime agurkais ir patiekiame.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai agurkų (marinuoti)
- 0.5 stiklinės pupelių (virtos)
- 2 vienetai silkių (filė)
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustome į keturias dalis, sudedame į puodelį, užpilame grietine ir troškiname ant nedidelės ugnies apie 5 min. Atvėsusią silkę sudedame į stiklinę, šalia sudedame virtas pupeles, užpilame grietinės, kurioje buvo troškinama silkė, papuošaime agurkais ir patiekiame.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą