REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Duona supjaustoma nedideliais kubeliais ir su smulkiai supjaustytu česnaku pakepama. Ją geriausia pasikepti pirmą, kad gabaliukai nuo aliejaus apdžiūtų ir taptų tarškantys, o ne minkšti. Tik nereikia jų iki rudumo ir taškumo kepti.
- Agurkai supjaustomi smulkiai – nedideliais šiaudeliais arba kubeliais. Svogūnas supjaustomas smulkiai.
- Morka sutarkuojama šiaudeliais. Burokine tarka tarkuoti netiks – bus per dideli gabaliukai.
- Pupelės nuplaunamos ir suverčiamos į indą. (Galima imti baltas pupeles, bet jos bus šiek tiek per švelnios šalia agurkų.) Ant jų suberiamas svogūnas, sudedamos morkos ir agurkai. Išmaišyti.
-  Druskos turėtų užtekti nuo agurkų, bet jeigu jos reikia, pabarstyti. 
 Tada suberti duonos kubelius. Išmaišyti.
 (Dar paskaninti galima vien tik majonezu arba majonezo ir grietinės padažu.)
 Skanaus.
REKLAMA
 
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
 