REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Duona supjaustoma nedideliais kubeliais ir su smulkiai supjaustytu česnaku pakepama. Ją geriausia pasikepti pirmą, kad gabaliukai nuo aliejaus apdžiūtų ir taptų tarškantys, o ne minkšti. Tik nereikia jų iki rudumo ir taškumo kepti.
 - Agurkai supjaustomi smulkiai – nedideliais šiaudeliais arba kubeliais. Svogūnas supjaustomas smulkiai.
 - Morka sutarkuojama šiaudeliais. Burokine tarka tarkuoti netiks – bus per dideli gabaliukai.
 - Pupelės nuplaunamos ir suverčiamos į indą. (Galima imti baltas pupeles, bet jos bus šiek tiek per švelnios šalia agurkų.) Ant jų suberiamas svogūnas, sudedamos morkos ir agurkai. Išmaišyti.
 -  Druskos turėtų užtekti nuo agurkų, bet jeigu jos reikia, pabarstyti. 
Tada suberti duonos kubelius. Išmaišyti.
(Dar paskaninti galima vien tik majonezu arba majonezo ir grietinės padažu.)
Skanaus. 
REKLAMA
 
  
