REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 15
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtas bulves būtina atvėsinti (jei to nepadarysite, jūsų tešla bus skysta ir negalėsite formuoti cepelinų). Tuomet jas sutarkuoti burokine tarka.
 - Svogūnus ir česnakus susmulkinti, apkepinti kartu su faršu. Pagardinti įdarą druska ir juodaisiais pipirais. Įdaras paruoštas.
 - Į mažą dubenėlį įpilti vėsaus vandens. Jį naudosime formuojant cepelinus. Virtas ir nevirtas tarkuotas bulves sumaišyti, įbarstyti krakmolą, išmaišyti rankomis.
 - Formuoti cepelinus įprastu būdu, nepamirštant dažnai drėkinti rankas vandeniu, nes tik taip galėsite be vargo juos suformuoti.
 - Verdame apie 20-25 minutes ir valgome su grietine.
 
REKLAMA
 
  
