INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 200 gramų morkų
- 200 gramų ropių
- šiek tiek rozmarino (šviežias)
- 50 gramų svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas prieskonių (mėsos, Santa Maria su čiobreliais)
- 800 gramų ėrienos (kumpis)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustykite mėsą kubeliais ir sumaišykite su aliejumi bei prieskonių mišiniu. Tada įdėkite į plastikinį maišelį ir palikite marinuotis apie 6 val. Vėliau apkepkite mėsą keptuvėje.
Tuo tarpu nulupkite daržoves ir supjaustykite stambiais gabalėliais.
Mėsa kartu su daržovėmis sudėkite į kepimo indą, uždenkite folija ir kepkite orkaitėje 185˚C temperatūroje apie 1,5 val.
Patiekite su šviežiu rozmarinu arba krapais.
Autorius: Santa Maria
REKLAMA