REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 litro pieno
  • 100 gramų cukraus
  • 1 pakelis želatinos
  • 1 pakelis želės (citrinų skonio)
  • 3 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
  • 1 butelis citrinų (tarkuota žievelė)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 litro pieno
  • 100 gramų cukraus
  • 1 pakelis želatinos
  • 1 pakelis želės (citrinų skonio)
  • 3 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
  • 1 butelis citrinų (tarkuota žievelė)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į stiklinę suberkite želatiną ir užpilkite pienu. Palaikykite apie 20 minučių. Tada kaitinkite puode su likusiu pienu ant mažos ugnies, nuolat maišant, kol želė ištirps. Tada nuimkite nuo ugnies, suberkite cukrų, sudėkite citrinos žieveles, išmaišykite ir atvėsinkite. Paruoštą pieną supilkite į deserto indelius ir padėkite sustingti. Ant viršaus supilkite paruoštą ir atvėsintą citrinų skonio želė ir vėl padėkite sustingti (baigiant stingti galima pspuošti citrinos griežinėliu ar kitais vaisiais).

    Gaivu ir labai skanu!

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų