Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 200 gramų grietinėlės (35%)
- 50 gramų juodojo šokolado (be priedų)
- 6 vienetai braškių (šaldytos)
- 1 vienetas želės (aviečių, pakelis)
- 1 vienetas želės (kivių, pakelis)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atsišildyti braškes.
Į desertines stiklines supilstyti aviečių želė, įdėti po 1 braškę ir užšaldyti.
Tada užpilti kyvių želė ir vėl užšaldyti.
Išsiplakti grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Dėti plaktą grietinėlę ant užšąlusios želė ir užtarkuoti šokoladą.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 200 gramų grietinėlės (35%)
- 50 gramų juodojo šokolado (be priedų)
- 6 vienetai braškių (šaldytos)
- 1 vienetas želės (aviečių, pakelis)
- 1 vienetas želės (kivių, pakelis)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Atsišildyti braškes.
Į desertines stiklines supilstyti aviečių želė, įdėti po 1 braškę ir užšaldyti.
Tada užpilti kyvių želė ir vėl užšaldyti.
Išsiplakti grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Dėti plaktą grietinėlę ant užšąlusios želė ir užtarkuoti šokoladą.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą