INGREDIENTAI:
- 100 gramų agurkų
- 150 gramų salotų
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- 10 mililitrų aliejaus
- šiek tiek prieskonių (Provanso žolelės)
- 100 gramų ridikėlių
- 3 vienetai tešlos (sluoksniuota, lakštai)
- 6 vienetai kumpio (virtas, Biovela, riekės)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš sluoksniuotos tešlos išpjaukite 6 apskritimus ir iškepkite formelėse pagal tešlos kepimo instrukcijas. Tuo pačiu iškepkite ir tešlos atraižėles, jas vėliau bus galima sutrupinti ir įmaišyti į pačias salotas.
Salotų lapus, ridikėlius ir agurkus susmulkinkite, sumaišykite su aliejumi, likusios tešlos trupiniais ir majonezu bei pagardinkite prieskoniais.
Belieka į sluoksniuotos tešlos krepšelius įdėti po kumpio gabalėlį ir ant jo uždėti po kelis šaukštus salotų.
Skanaus!
Autorius: Edita
REKLAMA