INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   citrinų 
  -   1 valgomasis šaukštas   cukraus 
  -   4 vienetai   laurų lapų (lapai) 
  -   1 kilogramas   kiaulės prandinės 
  -   2 valgomieji šaukštai   acto 
  -   4 valgomieji šaukštai   sojos padažo 
  -   100 mililitrų   vandens 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   druskos 
  -   50 mililitrų   aliejaus 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vandenyje ištirpiname cukrų, druską, pilame actą, sojų padažą, įspaudžiame citrinos sultis, aliejų. Sudedame kubeliais pjaustytą mėsą ir rankomis išmaišome marinate. Dedame lauro lapus ir paliekame šašlykų mėsą marinuotis bent 12 valandų.
 Kepame šašlykinėje, virš įkaitusių žarijų.   
    Autorius: Gabrielė 
           INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   citrinų 
  -   1 valgomasis šaukštas   cukraus 
  -   4 vienetai   laurų lapų (lapai) 
  -   1 kilogramas   kiaulės prandinės 
  -   2 valgomieji šaukštai   acto 
  -   4 valgomieji šaukštai   sojos padažo 
  -   100 mililitrų   vandens 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   druskos 
  -   50 mililitrų   aliejaus 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vandenyje ištirpiname cukrų, druską, pilame actą, sojų padažą, įspaudžiame citrinos sultis, aliejų. Sudedame kubeliais pjaustytą mėsą ir rankomis išmaišome marinate. Dedame lauro lapus ir paliekame šašlykų mėsą marinuotis bent 12 valandų.
 Kepame šašlykinėje, virš įkaitusių žarijų.   
    Autorius: Gabrielė 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI