Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 4 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 2 valgomieji šaukštai acto
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 100 mililitrų vandens
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vandenyje ištirpiname cukrų, druską, pilame actą, sojų padažą, įspaudžiame citrinos sultis, aliejų. Sudedame kubeliais pjaustytą mėsą ir rankomis išmaišome marinate. Dedame lauro lapus ir paliekame šašlykų mėsą marinuotis bent 12 valandų.
Kepame šašlykinėje, virš įkaitusių žarijų.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 4 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 2 valgomieji šaukštai acto
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 100 mililitrų vandens
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vandenyje ištirpiname cukrų, druską, pilame actą, sojų padažą, įspaudžiame citrinos sultis, aliejų. Sudedame kubeliais pjaustytą mėsą ir rankomis išmaišome marinate. Dedame lauro lapus ir paliekame šašlykų mėsą marinuotis bent 12 valandų.
Kepame šašlykinėje, virš įkaitusių žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą