• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kopūstų
  • 200 gramų ryžių (ilgagrūdžiai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek grietinės ((padažui))
  • šiek tiek kečupo ((padažui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paverdame kopūstą, kad lapai suminkštėtų ir eitų juos nuimti (apie 10-13 min.).
    Išverdame ryžius ir sumaišome su kiaulienos faršu, smulkiai supjaustytu svogūnu, kiaušiniu, pagardiname prieskoniais ir viską gerai išminkome.
    Paruoštą faršo ir kiaušinio mišinį įvyniojame į kopūsto lapus.
    Kopūsto lapus reikia lankstyti kaip voką.
    Suvyniotus balandėlius pakepinti keptuvėje su aliejumi, kad šiek tiek apskrustų.
    Padažui kečupą, į grietinę įmaišytus miltus sudėti į puodą, supilti pieną, kai užvirs padažas, sudėti balandėlius ir troškinti apie 40-60 min.
    Skanaus.

Autorius: Gabija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas kopūstų
  • 200 gramų ryžių (ilgagrūdžiai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 350 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 2 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek grietinės ((padažui))
  • šiek tiek kečupo ((padažui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paverdame kopūstą, kad lapai suminkštėtų ir eitų juos nuimti (apie 10-13 min.).
    Išverdame ryžius ir sumaišome su kiaulienos faršu, smulkiai supjaustytu svogūnu, kiaušiniu, pagardiname prieskoniais ir viską gerai išminkome.
    Paruoštą faršo ir kiaušinio mišinį įvyniojame į kopūsto lapus.
    Kopūsto lapus reikia lankstyti kaip voką.
    Suvyniotus balandėlius pakepinti keptuvėje su aliejumi, kad šiek tiek apskrustų.
    Padažui kečupą, į grietinę įmaišytus miltus sudėti į puodą, supilti pieną, kai užvirs padažas, sudėti balandėlius ir troškinti apie 40-60 min.
    Skanaus.

Autorius: Gabija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų