REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kopūstų
- 200 gramų ryžių (ilgagrūdžiai)
- 1 vienetas svogūnų
- 350 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek grietinės ((padažui))
- šiek tiek kečupo ((padažui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paverdame kopūstą, kad lapai suminkštėtų ir eitų juos nuimti (apie 10-13 min.).
Išverdame ryžius ir sumaišome su kiaulienos faršu, smulkiai supjaustytu svogūnu, kiaušiniu, pagardiname prieskoniais ir viską gerai išminkome.
Paruoštą faršo ir kiaušinio mišinį įvyniojame į kopūsto lapus.
Kopūsto lapus reikia lankstyti kaip voką.
Suvyniotus balandėlius pakepinti keptuvėje su aliejumi, kad šiek tiek apskrustų.
Padažui kečupą, į grietinę įmaišytus miltus sudėti į puodą, supilti pieną, kai užvirs padažas, sudėti balandėlius ir troškinti apie 40-60 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kopūstų
- 200 gramų ryžių (ilgagrūdžiai)
- 1 vienetas svogūnų
- 350 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 2 stiklinės pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek grietinės ((padažui))
- šiek tiek kečupo ((padažui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paverdame kopūstą, kad lapai suminkštėtų ir eitų juos nuimti (apie 10-13 min.).
Išverdame ryžius ir sumaišome su kiaulienos faršu, smulkiai supjaustytu svogūnu, kiaušiniu, pagardiname prieskoniais ir viską gerai išminkome.
Paruoštą faršo ir kiaušinio mišinį įvyniojame į kopūsto lapus.
Kopūsto lapus reikia lankstyti kaip voką.
Suvyniotus balandėlius pakepinti keptuvėje su aliejumi, kad šiek tiek apskrustų.
Padažui kečupą, į grietinę įmaišytus miltus sudėti į puodą, supilti pieną, kai užvirs padažas, sudėti balandėlius ir troškinti apie 40-60 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą