REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įdarą duonelei galite rinktis pagal save. Man labai skanu su juodosiomis alyvuogėmis, bet galite kepti su žaliosiomis alyvuogėmis, alyvuogėmis su įvairiais įdarais, karamelizuotais svogūnais, šviežiomis žolelėmis ir pan. Taip pat focaccia duonelės padas puikiai tiks kepti picai. Galite focaccia duoneles kepti tik su aliejumi, o po to pasišildyti orkaitėje ar mikrobangėje su sūriu ir mėgstamais priedais, arba kepti iškart su visais priedais.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • Tešlai:
  • 465 gramai miltai
  • 300 mililitrų vandens (šilto)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (smulkios)
  • 7 gramai sausų mielių
  • Užpilui:
  • 2.5 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 1.5 skiltelės česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio
  • 1/3 arbatinio šaukštelio džiovintas rozmarinas
  • 1/4 arbatinio šaukštelio džiovintas čiobrelis
  • Padažui:
  • 2.5 arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus
  • 1.5 skiltelės česnakų
  • 1/3 arbatinio šaukštelio džiovintas rozmarinas
  • 1/3 arbatinio šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
  • 1/4 arbatinio šaukštelio džiovintas čiobrelis
  • 1/4 arbatinio šaukštelio maltos aitriosios paprikos
  • 1/5 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai
  • Įdarui:
  • 2 saujos juodųjų alyvuogių (be kauliukų)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

Porcijų skaičius: 8

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų